Franka 24: Operation rovmord (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Henk Kuijpers

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770856768
Udgave: 1. (10-10-2019)
Oplag: 1. (10-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Franka
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 48
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
Tegnet af: Henk Kuijpers
Originalsprog: Hollandsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da den ludfattige Kay Blakovsky to dage efter sin 18-års fødselsdag i 1941 flygter fra en udsigtsløs fremtid i Montana til Californien – til Los Angeles, The Golden City … til Hollywood, den amerikanske drøm – aner hun ikke, at hun snart skal blive kendt som Nylon Legs.   


Hun ved heller ikke, at hun vil forelske sig i general Robert F. Bright II, kendt som The Wall Street General, for hvem penge ikke er noget problem – i hvert fald indtil Anden Verdenskrig slutter. Eller at hun vil blive vidne til landsforræderi og en morderisk forbrydelse, der kommer til at trække blodige spor helt frem til vore dage.   


Franka er uforvarende kommet på sporet af den spektakulære sag i en forladt grotte på Gran Canaria, der under krigen fungerede som nazistisk base. Her håber hun at finde nogle svar i to forseglede kuverter, som en vis Kay Blakovsky deponerede i en bankboks i 1948 og 1950 som en form for livsforsikring.   


Men kan hun virkelig opklare ”verdens største forbrydelse i 1948” nu, mange årtier senere? Og hvilke konsekvenser vil det i så fald få for hende selv?     


”Operation Rovmord” er fortsættelsen og afslutningen på Franka 23, ”Geheim 1948”. 

Anmeldelser (0)