Nedsat pris! Frankas samlede eventyr 3: Den Blå Venus – Det 13. bogstav
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Frankas samlede eventyr 3: Den Blå Venus – Det 13. bogstav (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Henk Kuijpers

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770857536
Udgave: 1. (08-08-2019)
Oplag: 1. (08-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Franka
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 128
Oversætter: Niels Søndergaard
Tegnet af: Henk Kuijpers
Originalsprog: Hollandsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

To klassiske, sammenhængende Franka-historier, begge udvidet med nye sider, som former en suite om liv, død, kunst og hævn.   


Franka kommer i Den Blå Venus ved et ulyksaligt tilfælde på sporet af hensynsløse kunsttyve, der brutalt prøver at rydde hende af vejen, da hun ser noget, hun ikke burde have set. For at undersøge, hvem der står bag forsøget på at myrde hende, er hun tvunget til at gå under jorden og påtage sig en helt ny identitet. Cool, korthåret, sort og stram vækker hun en del opsigt, da hun dukker inkognito op til overfladen ved en fernisering på et kunstmuseum, hvor Henri Matisses mesterværk »Den Blå Venus« udstilles.   


Eventyret Det 13. bogstav udspiller sig kort tid efter og er en historie om djævelsk hævn på højt niveau. En fjende fra Frankas fortid har sat sig for at ødelægge hendes liv og hendes nystartede officielle karriere som privatdetektiv – og lokker hende til at bringe en antik flintlåspistol fra 1747 til Berlin. En tilsyneladende let og velbetalt opgave, som imidlertid hurtigt tager en dødbrin- gende retning på det fashionable Schloss Schaumburg, hvor Frankas veninde Laura Lava forbereder et stort anlagt modeshow.   


Ekstra bonuskapitel med fantastiske tegninger, der aldrig er set før i Danmark, og enestående dokumenter, fotografier og skitser fra Henk Kuijpers private arkiv om de to historiers tilblivelse, baggrund samt inspirationskilderne fra virkelighedens Amsterdam.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frankas samlede eventyr 3: Den Blå Venus – Det 13. bogstav

Frankas samlede eventyr 3: Den Blå Venus – Det 13. bogstav