Franske Creme-desserter Forstør
Kategorier / sektioner:

Franske Creme-desserter (Bog, Indbundet)

Af: Isabel Brancq

Forlag: Rosenkilde
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 62
Dato for udgivelse: 22-9-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Oversætter: Julie Ulf Greve - Phrede Greve
ISBN-13: 9788791303555
Produkt type: Bog
Fotograf: Gwenael Quantin
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Petites crèmes
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Smuk lille bog om franske creme-desserter.
Hvem siger, at den lækre dessert kun er til fest? I Frankrig er der tradition for, at afslutte ethvert aftensmåltid med en lille dessert. Og det behøver hverken være besværligt, usundt eller dyrt. Den franske specialitet, cremedesserten, er perfekt til både hverdag og fest. Princippet er enkelt, variationsmulighederne utallige, og man vælger selv, om desserten skal være slank eller mere ´rig´.
I Franske Creme-desserter får man 29 enkle opskrifter på disse franske dessert-delikatesser. Alt fra den klassiske Crème brûlée til cremer med for eksempel kokos, pistachenødder, æble og kanel eller sågar skumfiduser. Raffineret og dog enkelt - her er noget for enhver med smag for det søde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Franske Creme-desserter

Franske Creme-desserter