Nedsat pris! Fremkaldt Forstør
Kategorier / sektioner:

Fremkaldt (Bog, Indbundet)

Af: Susse Wold

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 373
Dato for udgivelse: 24-11-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788756791458
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
119,25 kr
Paperback
75,00 kr
Lydbog
75,00 kr

119,25 kr

-20.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susse Wold har selv ført pennen i Fremkaldt, som er et erindringsværk og samtidig en skildring af skuespillerens helt unikke måde at møde verden på. Enhver kender Susse Wold fra store roller på teater og film, og bogen er et glædeligt gensyn med mange forestillinger, hun har spillet og de kulturpersonligheder, hun har mødt.
Fremkaldt er imidlertid andet og mere end et tilbageblik. Det er en fortælling om, hvad og hvem der har formet Susse Wold som menneske, og et nærbillede af de oplevelser, der har krævet ekstra styrke og lærdom, for at hun har kunnet bevæge sig videre i sit liv.
Bogen handler altså om Susse Wolds liv - i lyst og nød. Om højdepunkterne og de vanskeligste ting. Lys og mørke. Barndom, voksenliv, kærlighed, succes, fiasko, sygdom, venskaber og mærkedage. Hun fortæller om sit arbejde i AIDS-Fondet gennem 23 år, og hun tager læseren med til sydhavsøen Hawaii, som har fået en overvældende betydning i hendes liv, fordi hun dér har mødt flere af sit livs klogeste lærere.
Bogens titel Fremkaldt har hun valgt, fordi den har flere betydninger. En skuespiller bliver fremkaldt, når en forestilling på teatret er forbi. Et fotografi bliver fremkaldt, så det forvandles fra et negativ til et positiv, og billedet kan ses klart. På samme måde har Susse Wold brugt sit liv til at blive fremkaldt som sig selv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fremkaldt

Fremkaldt

Kunder, der købte denne vare, købte også