Nedsat pris! Fri for allergi: styrk immunforsvar, tarme og binyrer med mad og midler mod allergi - genstart kroppen på 7 dage Forstør
Kategorier / sektioner:

Fri for allergi: styrk immunforsvar, tarme og binyrer med mad og midler mod allergi - genstart kroppen på 7 dage (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 267
Dato for udgivelse: 19-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
Medforfattere: Søren Lange, Mette Bender
ISBN-13: 9788702250091
Produkt type: Bog
Fotograf: Sarah Sanctuary Williams
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

209,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Døjer du eller andre i familien af høfeber, eksem, astma eller fødevareintolerance? Du kan stoppe allergi med mad og potente planter, der dæmper histamin og inflammation og genopbygger tarme, immunforsvar og binyrer. Allergi rammer børn og voksne. Stress og fremmedstoffer svækker tarm og binyrer og får immunforsvaret til at blive dovent eller løbe løbsk. De akutte tegn er kløe, løbenæse og mavesmerter. Krigen tærer på ressourcerne og gør dig efterhånden træt og mat. Kroppen producerer ikke længere serotonin og kortisol nok. Mange får smerter, tåget hjerne og problemer med vægten. Medicin dæmper reaktionerne, men er kun et kunstigt låg over en krop i krig. Du kan genopbygge og hele tarm, binyrer og forsvar med mad mod allergi. Du lærer i denne bog om mad, kosttilskud og akupressur, der bremser allergi, histamin og inflammation. Fri for allergi afgifter kroppen og genstarter på 7 dage kroppens naturlige forsvar til ny elastisk styrke. Dine tarme får ro fra histamin, allergener og slimhindeirriterende stoffer. Samtidig tilfører kuren masser af inflammationshæmmende og immunstyrkende stoffer gennem mad, smoothies og kosttilskud. Produktionen af de vigtige hormoner serotonin og kortisol vokser, og tarmslimhinden heler. Bogen indeholder 40 immunopbyggende retter, juicer og shots.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fri for allergi: styrk immunforsvar, tarme og binyrer med mad og midler mod allergi - genstart kroppen på 7 dage

Fri for allergi: styrk immunforsvar, tarme og binyrer med mad og midler mod allergi - genstart kroppen på 7 dage