Frida - Fridas morfar fortæller Forstør
Kategorier / sektioner:

Frida - Fridas morfar fortæller (Bog, Indbundet)

Af: Per Østergaard

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Billebøgerne - 2 - Frida-serien
Sideantal: 27
Dato for udgivelse: 1-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Illustrator: Anja Gram
Redaktion: Peter Bejder, Per Straarup Søndergaard
Bearbejdning: Lis Pøhler
ISBN-13: 9788771415834
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Lis Pøhler
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

188,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Frida - Fridas morfar fortæller  Ny ´Billebogs-serie´ hvor Frida er hovedperson. 
´Billebøgerne´ er Turbine forlagets læse selv-serie til de yngste elever.    
Frida, Asli og Fridas morfar sidder ude i haven. Frida peger på et fly højt oppe på himlen. Det får morfar til at fortælle om Høgen. Han var pilot. Høgen kom engang galt af sted. Alligevel endte det godt.    
Per Østergaard er forfatter til fiktions-serien om Frida, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til. Frida-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til første og andet klassetrin med en lix på 6-8. Illustrator Anja Gram har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.    
Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og ´serierne i serien´ har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de erfarne forfattere Per Østergaard, Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen, Anja Gram og Sidsel Brix. Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.    
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på seriens hjemmeside. Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter. Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.     
Billebøgerne er udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne - og virker befordrende på læselysten.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frida - Fridas morfar fortæller

Frida - Fridas morfar fortæller

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn