Nedsat pris! Friske æblekinder og troldeskjul: sanseaktiviteter og bevægelseslege i naturen for børnehavebørn og børn i indskolingen Forstør

Friske æblekinder og troldeskjul: sanseaktiviteter og bevægelseslege i naturen for børnehavebørn og børn i indskolingen (Bog, Hæftet)

Af: Rosita Sloth Borén

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 30-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Illustrator: Urte Katrine Andersen, Christoffer Gertz Bech
ISBN-13: 9788778877673
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En bog om lege og sanseaktiviteter for børn i alderen 3-7 år. Bogen kobler natur, leg og bevægelse og giver inspiration til, hvordan krop og motion kan kombineres med naturen via leg.
Forfatteren præsenterer en lang række lege og sanseaktiviteter, som, ud over at foregå udendørs, udvikler børnenes motoriske færdigheder. Legene er nemme at lære og kræver et minimum af rekvisitter - og de kan leges i skoven, på engen, legepladsen eller et helt fjerde sted. Prøv f.eks. »Kram et træ«, »Tusindbenet på tur«, »1, 2, 3 Røde ræv stop«, »Natur-huskespil«, »Den unaturlige sti«, »Gæt hvem ulven åd«, »Nordenvinde og søndenvinde« eller »Frække krager og kloge ugler«.
Udgangspunktet er, at børns fantasi og lyst til at lege udvikles bedst i omgangen med voksne, der selv har glæde ved bevægelse og lyst til at forundres og opdage verden på ny. Bogen giver dermed inspiration til, hvordan vi voksne kan få vores børn til at lege mere i naturen, og den kan bruges både af pædagoger, lærere og selvfølgelig forældre.
Rosita Sloth Borén er idrætspædagog og har arbejdet som konsulent i børnehaver og med idrætsprojekter i skoler og legekurser for lærere og pædagoger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Friske æblekinder og troldeskjul: sanseaktiviteter og bevægelseslege i naturen for børnehavebørn og børn i indskolingen

Friske æblekinder og troldeskjul: sanseaktiviteter og bevægelseslege i naturen for børnehavebørn og børn i indskolingen