Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Frit flet: Fællesbogen (Bog, Paperback)

Forlag: Gyldendal
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 656
Dato for udgivelse: 27-9-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Medforfattere: Naja Marie Aidt, Mette Moestrup, Line Knutzon
ISBN-13: 9788702270556
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kim Lykke - Lucky 7
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (27-09-2018)

Forventes på lager: 27-09-2018

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"En rig, generøs, vigtig, helt og aldeles overdådig bog" - PolitikenMette Moestrup, Line Knutzon og Naja Marie Aidt har meget til fælles, bl.a. er de alle tre deres forældres førstefødte. De har alle tre søstre. De har alle tre siddet i elevråd. De har alle tre født børn, da de var i 20'erne. De har alle tre sønner. De har alle tre en eller flere skilsmisser bag sig. De har alle tre delebørn. De har alle tre boet alene i lange perioder. De er alle tre over 40 år.  
De tre forfattere kender hinanden rigtig godt – Line Knutzon og Naja Marie Aidt helt tilbage fra barndomsårene – og med fællesbogen FRIT FLET har de lavet en kollage om venskab, frihed, køn, ensomhed, latter, moderskab, kærlighed, sex, magt, penge og meget andet.  
"Vi ønskede at lave et værk, der kunne bidrage til debatten om køn og feminisme i Danmark, som virker så forstenet og kedsommelig. Og vi ville forsøge at finde ud af, hvad frihed overhovedet er for os. Selve formen måtte derfor udtrykke frihed og rummelighed. Derfor ville vi lave en stor kollage med alle mulige slags tekster," skriver de tre i forordet.  
Under pseudonymerne A, B og C har de tre komponeret tekster i forskellige genrer, bl.a. interview, logbøger, lege, sange, sms’er, lister, digte og breve. Deres stemmer fletter sig sammen til én, som ledsaget af en masse private billeder bliver til FRIT FLET, et udadvendt, musikalsk, poetisk bidrag til debatten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frit flet: Fællesbogen

Frit flet: Fællesbogen