Nedsat pris! Frode Rode og Børge møder Sørøver Nissen
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Frode Rode og Børge møder Sørøver Nissen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bjarne Larsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772188652
Udgave: 1. (15-06-2020)
Oplag: 1. (15-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 122
Omslagsgrafiker: Line Keilstrup Nielsen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
118,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Frode Rode og Børge er de bedste venner, som har to ting tilfælles, og det er: De kan bruge alt, og så er de byens største rodehoveder. En dag får Frode Rodes mor en glimrende ide, og det er, at de to drenge kan rydde op på Frode Rodes værelse. For det er umuligt komme frem eller tilbage på grund af alt det ragelse, som ligger og flyder på gulvet. Da det ikke passer drengene at rydde op, får de en glimrende ide. I stedet for beslutter de sig for at bygge et sørøverskib og sejle ud på de syv have. Langt ude i havet ligger der en ø, hvor der er gravet en skat ned, som de vil hente hjem. Der er bare et problem. Sørøver Nissen og alle hans meget farlige sørøvere vil også gerne have fingrene i den meget kostbare skat. Ude på de syv have kommer Frode Rode og Børge i åben kamp med Sørøver Nissen, og da de løber tør for sortkrudt, må de overgive sig til verdens farligste sørøvere.          


Uddrag af bogen 

”Sørøver Nissen haler ind på os!” råbte Børge. Han råbte så højt, at han overdøvede selv de højeste brag. Mere nåede han ikke at sige, før der lød endnu et brag, og en kæmpe kanonkugle gik lige igennem skibssiden, så vandet fossede ind. ”Vi er blevet ramt! Det er ude med os. Vi synker!” råbte Frode Rode og Børge i munden på hinanden, som stod i vand til anklerne. Lige bag ved dem lå Sørøver Nissens sørøverskib med alle hans farlige sørøvere. ”Ha, ha” grinede Sørøver Nissen. ”Der er nok nogen, som har fået våde fødder. Nu skal I passe på ikke at blive forkølet, ha, ha, men nu skal jeg fortælle jer en ting. Denne gang får I ikke lov til at slippe væk.


Om forfatteren 

Bjarne Larsen blev i 1978 uddannet børnehavepædagog og læste nogle år senere til tale-hørepædagog, hvor han bl.a. beskæftigede sig med sprogligopmærksomhed. I 1998 debuterede han med børnebogen Tåen i åen og andre børnerim, der blev efterfulgt af flere børnebøger samt en keramikbog og kogebog, hvor læseren bl.a. får indblik i bygning af primitive ovne og tilberedning af mad over bål.

Anmeldelser (0)