Forstør
Kategorier / sektioner:

Fugletosserne (Bog, Hæftet)

Af: Hans Chr. Hansen

Forlag: Alrune
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Viggo-bøgerne
Sideantal: 43
Dato for udgivelse: 24-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Jan Solheim
ISBN-13: 9788773699850
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

7 - 14 hverdage

177,60 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Viggo er vild med fugle, han har udstyret i orden – rygsæk, gummistøvler, grønt tøj, fuglehatten med en fjer i og så en kikkert, selvfølgelig. Han tager fugletøjet på, når han er i parken. En dag sidder han ved vandet og spejder efter en isfugl. Pludselig lyder et plask. På den anden side af åen står tre drenge fra klassen. En af dem kaster en sten og råber »Fugletosse«. Det er Søren. Han er en af dem det er lidt synd for. Han kaster kun stenen for at vise, at han tør.
Da Søren bukker sig efter en sten, skubber de to andre ham i vandet og stikker af. Søren kan ikke komme op, så Viggo hjælper ham. Det bliver starten på et nyt venskab. Søren bliver også interesseret i fugle. Så nu er de to »Fugletosser«.
Viggo er en tænksom dreng. Mange vil nok kalde ham en nørd, altså på den gode måde. Han har ikke så mange venner. Han er lige flyttet ind i en lejlighed med mor, fordi far er flyttet. Klassekammeraterne spørger og spørger. Nogle griner og driller. Det er han vant til, men nu generer det ham. Han har lyst til at slå fra sig, men vælger at gå. Det får man jo ikke venner af.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fugletosserne

Fugletosserne