Nedsat pris! Fuldmånedug og gudinders tårer: fortællinger om perlens forunderlige verden Forstør
Kategorier / sektioner:

Fuldmånedug og gudinders tårer: fortællinger om perlens forunderlige verden (Bog, Paperback)

Af: Hanne Katrine Alsbirk

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 28-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788792746320
Produkt type: Bog
Forord: Troels Kløvedal
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fuldmånedug og Gudinders tårer er en både spændende og udbytterig inspirationsbog. Perlen besidder sin egen dragende mystik. Fuldmånedug og gudinders tårer er blot nogle af de mytologiske forestillinger, der er blevet knyttet til havets juvel.
Verdens ældste organiske ædelsten med 250 millioner år på bagen er et besøg værd. Tag med ned på havets bund uden selv at blive våd, og få et sjældent kig ind i perlefarmens verden, hvor fagfolk arbejder tæt sammen med naturen i dyrkningen af ægte perler. Vi følger perlens vej fra den beskyttende skal til den ender i et perlesmykke. Hvad perler betyder for moderne mennesker, giver 12 forskellige underholdende interviews et bud på - her deler kendte fortællere deres værdsættelse af naturlig skønhed, smykker med sjæl og troværdighed i en stadig mere kompleks verden. For hvorfor bliver perler ved med at virke dragende? Hvad giver perler moderne mennesker? Kan de bruges til andet end smykker? Det har Hanne K. Alsbirk sat sig for at finde ud af.
Slutningen af bogen rummer et funktionelt afsnit, hvor perlens syv værdifaktorer gennemgås og 10 værdifulde plejetips deles med læserne. Hvordan man skelner mellem kunstige og ægte perler gives der tips om, som let kan anvendes på næste rejse. Med stigende on-line handel med perler og perlesmykker kan bogens råd være gavnlige som købsguide til at undgå de værste faldgruber.
Hanne K. Alsbirk er uddannet antropolog ved Københavns Universitet og driver idag perlegrossist virksomhed. Et fire årigt ophold i Kina gav hende muligheden for at blive specialist i ægte perler og tage diplom i perlegradering. En nær tilknytning til havet har Hanne K. AIsbirk haft fra sine helt unge år, hvor familiens mange sejlere med deres farverige og dramatiske fortællinger satte dybe spor og stimulerede hendes opdagelsestrang.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fuldmånedug og gudinders tårer: fortællinger om perlens forunderlige verden

Fuldmånedug og gudinders tårer: fortællinger om perlens forunderlige verden