Nedsat pris! Fyrstens hævn: Ainafablen, 5. del
Kategorier / sektioner:

Fyrstens hævn: Ainafablen, 5. del (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793678484
Udgave: 1. (18-10-2018)
Oplag: 1. (18-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Ainafablen
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 444
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”I det fjerne, over en bakketop fra nord, kunne vi se horderne af Tyrannosaurer, der skyllede frem. Ilden og de knitrende lyn gjorde situationen til en scene fra dommedag, og imellem alle de andre gigantiske rovdyr, ragede ét længere op end alle de andre. Meget højere. Jeg kunne genkende hans makabre hovedprydelse, Han var undergangen personificeret. Et urtidsmonster, som end ikke forfædrene turde hviske om, af frygt for at han skulle være virkelig. Og med det hidtil største tordenbrag satte Reaper i et brøl, der druknede flammernes buldren og lynenes knitren.”


Tyrannosaurernes fyrste, Reaper, har splittet Lucas’ gruppe og kastet Stjerne, Gnist og Lasse langt bort i tiden for at skaffe et mægtigt våben til veje. Kan Lucas redde dem, inden det er for sent? Og kan flokken af elvere i det hele taget stille noget op over for Tyrannosaurfyrstens hævn? Det sidste slag om at få lov til at bestå ser ud til at trække op i det fjerne, men kan vore helte vinde kapløbet med tiden og finde på noget, der kan redde den frie verden? Især nu, hvor endnu flere fjender rører på sig i skyggerne …


---


Fyrstens hævn er femte og sidste bind i serien Aiñafablen. Har du ikke læst seriens første bøger endnu? Pigen fra Fenmarken, Dæmonens spind, På elverfødder og Sjæletyvens historie er tilgængelige nu!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fyrstens hævn: Ainafablen, 5. del

Fyrstens hævn: Ainafablen, 5. del