Nedsat pris! Gammaglimt Forstør
Kategorier / sektioner:

Gammaglimt (Bog, Hæftet)

Af: Johannes Lundstrøm

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Itapelet pluralogien
Sideantal: 276
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793724518
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
91,45 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forberedelserne til præsentation af vejbumpenes afløser og ’månecellerne’ fortsætter, nu med Jesper Frederiksen, Danmarks første astronaut, som ansvarlig. Det giver luft til, at Thomas og Tessie kan tage på forsinket bryllupsrejse til Australien, men den bliver ikke uden problemer. I Sydney krydser deres veje en marionet, styret fra Enos Spillebørs på planeten Otulep. Kommissær Stamac fra UPBI får dermed et konkret spor og opdager, at infiltrationen af otulepanske spillere er langt farligere end ventet. Den har allerede kostet tusinder af jordboere livet ved bl.a. terroraktioner, som spillerne styrer, og gennemføres deres nye planer, bliver det langt, langt værre. Imedens rammes Jesper Frederiksen af PTSD og gemmer sig langt inde i Sveriges skove. Udviklingen spidser til, da Bella Center i København igen skal danne ramme om et klimatopmøde med G7-landenes ledere samt præsident Putin som deltagere. Så mange af verdens øverste ledere samlet et sted er en uimodståelig fristelse for otulepanske spillere.     

Uddrag af bogen 
Bilerne startede og kørte ud af Bella Centerets Østhal, men netop som de var ude i det fri, skete der noget, som var aldeles uventet for passagererne. ”Hej, Donald,” lød det fra en overrasket præsident Putin, der havde opdaget, at han i den hektiske forvirring med at komme hurtigt af sted var kommet med i en af den amerikanske præsidents limousiner. ”Du har aldrig fortalt, at dine limousiner også kan flyve.” ”Det anede jeg heller ikke, de kunne,” svarede præsident Trump på flydende russisk. ”Det har de holdt aldeles hemmeligt for mig.” Overrasket og lettere foruroliget stirrede han ud ad vinduerne, og som alle de andre blev han nu presset tilbage i sædet, da limousinen accelererede op fra Jorden.       

Om forfatteren 
Johannes Lundstrøm (f. 1944) har været ejerleder med en kreativ virksomhed i over tyve år efter en karriere som linjechef i flere store virksomheder. Han har en højere handelsuddannelse bag sig og er navigatør. Gammaglimt er hans fjerde skønlitterære værk. Han har derudover skrevet faglitteratur, rejsebeskrivelser og et utal af artikler og nyhedsbreve.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gammaglimt

Gammaglimt