Nedsat pris! Gang i gaden
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Gang i gaden (Paperback, Dansk)

Af: Eskil Thylstrup

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771180039
Udgave: 1. (15-06-2011)
Oplag: 1. (15-06-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En bog om det åbne værksted Gang i Gaden på Vesterbro i København, set fra brugerne, de frivillige og de ansattes synsvinkel.
Det socialpædagogiske projekt Gang i Gaden aktiverer udsatte og 'tabte' borgere, som systemet har opgivet. Det er en succeshistorie fra hjertet af Vesterbro.
Projektet bygger på en høj grad af brugerinddragelse, frivillighed, og fokus på folks egne ressourcer. Brugere er mænd og kvinder, der ikke fungerer i det etablerede system, f.eks. sindslidende, misbrugere og hjemløse.
Fælles for især mændene er, at de tidligere har været uden et socialt netværk. Målet har været at opbygge et aktivt værested, hvor brugerne selv tager del i de daglige opgaver som madlavning, vedligeholdelse og pasning af projektets butik. Og det er lykkedes.
I bogen fortæller brugere og personale – til inspiration for andre, der ønsker at gøre tingene lidt anderledes – om hverdag og praksis samt betydningen af at være en del af et meningsfuldt fællesskab, når man tilhører gruppen af 'de måske egnede' i dagens Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gang i gaden

Gang i gaden