Nedsat pris! Gemyse: Havens grønt året rundt Forstør
Kategorier / sektioner:

Gemyse: Havens grønt året rundt (Bog, Hardback)

Af: Mette Dalgaard Jensen

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 20-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793679306
Produkt type: Bog
Fotograf: Flemming Gernyx
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Midt i Tivoli ligger restauranten Gemyse som en lille grøn og eventyrlig oase midt i haven. Her regerer kokken Mette Dalgaard Jensen, som tryller skønne retter frem med grøntsager som det primære omdrejningspunkt og det simple og nære i højsædet. Mette beskriver selv Gemyse som stedet, hvor fornuft og følelse mødes. Hendes mission er at lade ra?varerne tale deres eget sprog og at servere dem sa? naturligt som muligt – med et godt øje til variationer i smag og tekstur og med udgangspunkt i sæsonernes vekslen. Alt er naturligvis 100 procent økologisk.
Gemyse – Havens grønt a?ret rundt er Mettes grønne univers omsat til bogform. En kogebog om de skønne, grønne sager – fyldt med smukke billeder og et væld af gode opskrifter. Det er dog ikke meningen, at man absolut skal følge alle opskrifter til punkt og prikke. Bogen er ment som en inspiration, og der opfordres til at ”lytte” til grøntsager- ne, være nysgerrig eller vælge dem, man elsker højest, og se nye muligheder. Det er med andre ord tilladt ”at lege med maden”.
Bogen følger a?rets gang i flora og fauna. Selvom bogen fokuserer pa? det grønne, indga?r fisk og kød ogsa? i opskrifterne. Dertil kommer naturligvis et kapitel om det søde.
God mad kræver lyst, lidt tid og nysgerrighed. Find dit indre legebarn. Det er tilladt at snyde, springe over, hvor gærdet er lavest. Men lad ra?varerne være det, de er, og se godt ud imens. Blomsten, bien, koen, soen, æbler i egen have og krøllede noter. Gør det hele med kærlighed. God mad giver appetit og glæde. 
Om forfatteren
Mette Dalgaard Jensen begyndte sin gastronomiske kar- riere i kokkelære hos A?rstiderne. Derefter var hun kok hos Bo Bech pa? restaurant Paustian i næsten tre a?r, inden hun kom til Gemyse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gemyse: Havens grønt året rundt

Gemyse: Havens grønt året rundt