Nedsat pris! General Løvenskjolds ring
Kategorier / sektioner:

General Løvenskjolds ring (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Selma Lagerlöf

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726158441
Udgave: 1. (16-05-2019)
Oplag: 1. (16-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 114
Formater / udgaver
174,00 kr
20,60 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"General Lövenskjolds ring" er en klassisk spøgelseshistorie. General Bengt Lövenskjold ligger på sit dødsleje, og hans sidste ønske er at blive begravet med sin ring på. Efter hans død bryder gravrøvere ind og stjæler den kostbare ring, og det bliver deres livs ulykke. De hjemsøges ikke blot af alverdens ulykker, men også af generalens spøgelse, der spreder skræk og rædsel i den lille by. Alligevel har den stjålne ring en næsten magisk tiltrækningskraft, som gør, at folk trodser deres overtro for at få fingre i den. Altid får det katastrofale følger.
"General Lövenskjolds ring" er første bind i Selma Lagerlöfs trilogi om familien Lövenskjold. Bogen efterfølges af romanerne "Charlotte Lövenskjold" og "Anna Svärd".

Selma Lagerlöfs trilogi om familien Lövenskjold. Serien indeholder bøgerne "General Lövenskjolds ring", "Charlotte Lövenskjold" og "Anna Svärd".

Selma Lagerlöf (1858-1940) har skrevet et væld af romaner og noveller om bondeliv i Sverige. Hendes debutroman "Gøsta Berlings Saga" fik først for alvor opmærksomhed, da den blev udgivet i Danmark og fik ros af den kendte danske litteraturkritikker Georg Brandes. Selma Lagerlöf vandt i 1909 nobelprisen i litteratur, og i en årrække prægede hendes ansigt endda den svenske tyvekroneseddel.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

General Løvenskjolds ring

General Løvenskjolds ring