Nedsat pris! Generation kan selv Forstør
Kategorier / sektioner:

Generation kan selv (Bog, Hæftet)

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 166
Dato for udgivelse: 28-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: William Abrahamsen, Kathrine Storm
ISBN-13: 9788779734005
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jesper Elg m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

174,40 kr

-22.5%

Vejl. pris: 225,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En gruppe nøje udvalgte unge af begge køn og fra forskellige steder i det danske politiske og kreative vækstlag har fået til opgave gennem tekst og billeder at forholde sig til deres egen generation: Hvem er vi, hvordan er vi, og hvad bliver vi til?
Det er blevet til antologien Generation Kan Selv, som er skrevet af 18 bidragydere og illustreret af 20 unge billedkunstnere. Fælles for dem alle er trangen og driften til at flytte, gøre, røre, udforske og blive ved, som har bragt dem fra et udgangspunkt som lallende amatører uanset profession til hvor de er i dag – i mange tilfælde helt udenom de traditionelle undervisningsinstitutioner og øvrige konventionelle hovedveje.
Gennem bogen kommer læseren ind på livet af de unge politikerspirer, musikere, radioværter, designere m.fl., som i hver deres bidrag forholder sig til det at være en del af noget som endnu ikke er defineret – en del af en generation, der bl.a. kendetegnes ved, at dens medlemmer netop ikke vil skæres over én kam.
Med hver deres individuelle fokusområder, generelle betragtninger og filosofiske overvejelser over nutidens ungdom forholder de sig alle med spørgsmålet om, hvad det vil sige – og hvad det betyder for dem – at høre til en generation og med, hvad der driver dem inden for deres område.
Bogen spænder vidt og snakker frit fra leveren om alt fra pornoficeringen af samfundet, den politiske situation og til oplevelsen af en frihed, der kan føles overvældende. Samlet set tegnes konturerne af hvordan de unge op- og nybrydende kræfter oplever Danmark og verden lige nu – hvordan den burde se ud, og hvor den er på vej hen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Generation kan selv

Generation kan selv