Nedsat pris! Genfærdets anatomi: en undersøgelse af de sælsomme omstændigheder omkring et genfærd, som for kort tid siden angiveligt skal være set i Cambridge - nedskrevet i romanform til benefice for de videbegærlige Forstør

Genfærdets anatomi: en undersøgelse af de sælsomme omstændigheder omkring et genfærd, som for kort tid siden angiveligt skal være set i Cambridge - nedskrevet i romanform til benefice for de videbegærlige (Bog, Hæftet)

Af: Andrew Taylor

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
Dato for udgivelse: 13-5-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ib Poulsen
ISBN-13: 9788779558281
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Originaltitel: The Anatomy of Ghosts
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

267,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

1786, Jerusalem College, Cambridge
Der går rygter om, at Sylvia Whichcotes genfærd er begyndt at hjemsøge Jerusalem College, siden den sindsforstyrrede studerende Frank Oldershaw efter sigende har set den døde kvinde strejfe om på kollegiet.
Lady Anne Oldershaw vil gøre alt for at redde sin søns navn og rygte og ansætter en mand til at undersøge sagen: John Holdsworth, forfatteren til bogen Genfærdets anatomi – en skarpsindig redegørelse for, hvorfor ånder og spøgelser er vrangforestillinger og intet andet. Hans ankomst til Cambridge bringer forstyrrelse i tingenes tilstand, da han får indblik i en verden gennemsyret af privilegier og misbrug, og hvor den skumle Helligåndsklub styrer livet på kollegiet langt mere effektivt, end rektoren, dr. Carbury, nogensinde vil komme til.
Og da Holdsworth opdager, at han selv er hjemsøgt – ikke alene af sin afdøde hustru, Maria, men også af Elinor, den særdeles levende rektorfrue – er hans skæbne beseglet.
Genfærdets anatomi er en mageløs gotisk roman, som får det til at risle koldt ned ad ryggen på læseren, samtidig med at den virker besnærende med sin lette elegance.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Genfærdets anatomi: en undersøgelse af de sælsomme omstændigheder omkring et genfærd, som for kort tid siden angiveligt skal være set i Cambridge - nedskrevet i romanform til benefice for de videbegærlige

Genfærdets anatomi: en undersøgelse af de sælsomme omstændigheder omkring et genfærd, som for kort tid siden angiveligt skal være set i Cambridge - nedskrevet i romanform til benefice for de videbegærlige

Måske kunne nedenstående have interesse

Anatomiske plakater

Se vores udvalg i Anatomiske plakater