Nedsat pris! Genfødt Forstør
Kategorier / sektioner:

Genfødt (Bog, Hæftet)

Af: Josefine Ottesen

Forlag: Høst
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Det Døde Land
Sideantal: 313
Dato for udgivelse: 20-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Nr. i serien: Bind: 2,
ISBN-13: 9788763813396
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nete Banke - Imperiet - Omslagsillustrator: Emil Landgreen
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
152,95 kr
zip_mp3
142,30 kr

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På flugt fra landsbyen og det forfærdelige han har gjort, prøver Jonah at overleve i det rå grænseland. Hans evne til at læse giver ham fordele, men først da han får mulighed for at komme indenfor i en af de befæstede byer på sletten, folder hans begavelse sig for alvor ud. Endelig får han den anerkendelse og indflydelse, som han altid har længtes efter, og han kan ikke forestille sig en bedre tilværelse, end den By 21 tilbyder ham. Først langsomt opdager han, at det lette liv har en pris, og han begynder at ane den stærke styring, der ligger bag de højteknologiske samfund. Samtidig vokser mystikken om, hvem han egentlig selv er. Og hvorfor føler han sig så forbundet med den mærkelige lille dreng, Tao?
Genfødt er andet bind i den dystopiske trilogi Det Døde Land, der skildrer en ung mands desperate kamp for at finde ud af, hvem han er. Første bind, Golak (2008), vandt Kulturministeriets Børnebogspris 2008.
Josefine Ottesen er kendt for bl.a. fantasytrilogierne Krigeren og Historien om Mira, letlæsningsserien Drageherren og højtlæsningserierne Roselil og Grønne Sø. Senest har hun udgivet højtlæsningsbogen Lynild og Ormehug; andet bind i serien om Hullerikkerne fra Syvstammetræet.
»Det er en imponerende og gribende roman. Den formår at engagere læseren i en verden, der hele tiden ses fra nye vinkler, og som gør, at man ikke kan slippe historien - heller ikke efter at man har vendt den sidste side. Ingen tvivl om, at vi med denne trilogi har at gøre med et hovedværk i dansk ungdomslitteratur, der vil blive læst og diskuteret i mange år fremover.«
- Weekendavisen 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Genfødt

Genfødt