Nedsat pris! Gennemslagskraft & nonverbal kommunikation: bliv set, hørt og forstået Forstør
Kategorier / sektioner:

Gennemslagskraft & nonverbal kommunikation: bliv set, hørt og forstået (Bog, Hæftet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 3-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Illustrator: Julia Krispin Nyborg
Medforfattere: Birthe Hougaard-Andersen, Nete Nørgaard-Nielsen
ISBN-13: 9788702078190
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Søren Ditlefsen - Bogblokgrafiker: Søren Ditlefsen - Bogblokillustrator: Julia Krispin
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Birthe Hougaard-Andersen, Nete Nørgaard-Nielsen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

213,15 kr

-22.5%

Vejl. pris: 275,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når vi taler sammen, foregår over 90 procent af kommunikationen nonverbalt gennem stemmeføringen og kropssproget. Vi har alle oplevet, når der ikke er overensstemmelse mellem ord, stemme og kropssprog. Når det sker, er det altid de nonverbale signaler fra stemmen og kropssproget vi tror på. Fx når chefen taler om åbenhed, men samtidig står med korslagte arme og en afvisende attitude og bruger et tonefald, der afslører hans manglende interesse i emnet. Disse nonverbale signaler, gør chefen utroværdig, og utroværdighed mindsker gennemslagskraften.
Enhver, der arbejder med at formidle mundtligt, kan få stort udbytte af at træne stemmen og kropssprogets udtryk. Man behøver ikke at skulle optræde for en stor forsamling for at have brug for øget bevidsthed og træning af stemmen og kropssprogets virkemidler. Alle - fra foredragsholdere og ledere over undervisere, læger, sygeplejersker, advokater og journalister - kan have nytte af at øge deres gennemslagskraft.
Birthe Hougaard-Andersen
og Nete Nørgaard-Nielsens nye bog Gennemslagskraft og nonverbal kommunikation tager ikke blot fat på kropssprogets virkemidler. Den behandler også stemmens værktøjer, stemmestøtte og vejrtrækningen. Kontrol over lydstyrke, taletempo, brugen af forskellige typer pauser og variationer i tonelejet m.m. er sammen med kropssproget essentielt for, hvordan man bliver set, hørt og forstået.
Birthe Hougaard-Andersen og Nete Nørgaard-Nielsen, har udarbejdet en lang række øvelser, som giver enhver mulighed for at blive bedre til at udtrykke sig gennem sin stemme og sit kropssprog. De leverer i bogen nyttig baggrundsviden, grundig instruktion og staldtips fra kunstnere, der optimerer gennemslagskraften.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gennemslagskraft & nonverbal kommunikation: bliv set, hørt og forstået

Gennemslagskraft & nonverbal kommunikation: bliv set, hørt og forstået