Nedsat pris! Gentagelsen - gentagelsen Forstør
Kategorier / sektioner:

Gentagelsen - gentagelsen (Bog, Hæftet)

Af: Søren Kierkegaard

Forlag: SK Books/Søren Kierkegaard Kulturproduktion
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 23-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Jean Marie Guttermann
ISBN-13: 9788792510105
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Udefineret funktion: Jean Marie Guttermann - Omslagsillustrator: Jens Staubrand
Forord: Jens Staubrand
Illustrationsangivelser: ill.
Kommentator: Jens Staubrand
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

153,25 kr

-23%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Gentagelsen-Gentagelsen møder vi Kierkegaard-dæknavnet Constantin Constantius og Kierkegaard-dæknavnet Det ungeMenneske.
I bogens første del - der har undertitlen: ´et forsøg i den eksperimenterende psykologi´ - undersøger Constantin Constantius om en gentagelse er mulig og hvilken betydning den har. Det gør han ved at rejse til Berlin, hvor han før har været. Skuffet vender han tilbage til Danmark. Nogen gentagelse af en tidligere rejse til Berlin var der ikke tale om. I første del møder vi tillige Det unge Menneske som Constantin Constantius forsøger sig som vejleder for i hans forhold til en ung pige. Men succes som vejleder for Det unge Menneske har han ikke. For da han foreslår Det unge Menneske, at han skal foregive at have en affære kørende med en ung smuk sypige, afskærer Det unge Menneske kontakten til Constantin Constantius.
I bogens anden del genoptager Det unge Menneske imidlertid igen kontakten til Constantin Constantius. Det sker i form af en række breve til ham, hvor Det unge Menneske skriver om hans læsning af Jobs Bog, der handler om lidelse, prøvelse og forløsning.

Jens Staubrand, forfatter og filosof, mag.art., har dramatiseret Søren Kierkegaard og Regine Olsens kærlighedshistorie og produceret og instrueret musikledsagede Søren Kierkegaard oplæsnings forestillinger med Forførerens Dagbog i Danmark og i en række europæiske lande. Han har skrevet om Kierkegaard og opera, redigeret tekster til en række Søren Kierkegaard-musikværker, har produceret Cd´erne SørenKierkegaard Set to Music, Forførerens Dagbog med musik af Sofia Gubaidulina, samt den græsksprogede Forførerens Dagbog med musik af MozartEndvidere har han, udover Kierkegaard - Gentagelsen-Gentagelsen, udgivet Kierkegaard - Kærlighedens Gerninger, Kierkegaard - Dagbog om forførelsen af Cordelia Wahl, Kierkegaard - Gift dig, gift dig ikke du vil fortryde begge dele og andre korte tankevækkende tekster, Kierkegaard - Breve og notater fra Berlin og Kierkegaard - Den første Kærlighed og andre tekster om drama, samt Johannes Forførerens Dagbog, Hør, hør, hør Mozarts Don Juan, I vinen er sandhed, og de engelsk-danske bøger Søren Kierkegaard International Bibliography: Music Works and Plays og Søren Kierkegaard´s Illness and Death.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gentagelsen - gentagelsen

Gentagelsen - gentagelsen