Nedsat pris! Genvejen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Genvejen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Pauli Andersen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771909111
Udgave: 1. (14-05-2018)
Oplag: 1. (14-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 182
Omslagsgrafiker: Kasper Gejhede Olsen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
149,50 kr
116,90 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Johanna er ateist og har stor succes som klimaingeniør. Hun er smuk, stærk og sexet, men hun plages af dødsangst. Da hun nærmer sig de 60 år, får hun det tiltagende svært med det forfald, der trænger sig på. Hendes bedste veninde, den følsomme og søgende Magda, vil hjælpe Johanna til at håndtere smerten. Hun står i gæld til Johanna, der var en frelsende engel for Magda, da Magda blev mobbet i folkeskolen. Men Magda kommer til kort i sit forsøg på at hjælpe Johanna, der i stedet vender sig mod den uventede videnskabelige mulighed, der åbner sig. Hun opsøger stjerneforskeren Frank Steen i forsøget på at overvinde sin dødsangst. Genvejen er en roman om et menneskesyn, der gør livet uoverkommeligt og døden attraktiv den dag, præstationerne på jobbet og lagenerne ikke længere leverer tomme kalorier til selvværdet. En historie om selvoptagethed, præstation, dødsangst, ondskab, næstehukommelse og tro.


Uddrag af bogen

Jasper havde hele sit liv arbejdet med den erkendelse, mennesker kan opnå ved at tilegne sig viden. I skolen på gymnasiet og ved fakultetet havde han opnået så betydelig indsigt med livet og dets byggesten, at det ikke var ham fremmed at tilslutte sig et biologisk menneskesyn. Nu, midt i en grim gade i en hollandsk by, blev han overmandet af et andet sprog end videnskabens. De sagde ingenting til hinanden. Ordet var i omfavnelsen. På dagen, hvor de to mennesker havde erfaret det mest brutale vidnesbyrd på dødens virkelighed, blev de tiltalt af kærlighedens mulighed.


Om forfatteren 

Pauli Andersen er født i 1954. Han er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Efter fem år på medier i Roskilde arbejdede han i 20 år på Berlingske med miljø og naturvidenskab. Siden 2012 freelancejournalist og forfatter. I 2014 udgav han bogen Livsglæde på hjul. Han har en fortid som divisionsspiller i fodbold.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Genvejen

Genvejen