Nedsat pris! Getes Erindringer: slægtshistorie, erindringer og beretning om et "jævnt og (for det meste) muntert, (altid) virksomt liv" Forstør
Kategorier / sektioner:

Getes Erindringer: slægtshistorie, erindringer og beretning om et "jævnt og (for det meste) muntert, (altid) virksomt liv" (Bog, Hæftet)

Af: Gete Bondo Oldenborg Maaløe

Forlag: Ådalen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
Dato for udgivelse: 26-9-2009
Udgivelse: 2009.
ISBN-13: 9788791365447
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk

3 - 8 hverdage

297,95 kr

-17%

Vejl. pris: 359,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den ´barnløse´ Kong Frederik VII’s oldebarn fortæller sit livs historie.
Det står ikke i historiebøgerne – men det står i denne bog:
Kong Frederik VII havde som kronprins efter to arrangerede og mislykkede ægteskaber et smukt kærlighedsforhold, der resulterede i en søn, som han var meget glad for, og hvis ophold og uddannelse han bekostede. Kongen var forfatterindens Oldefader.
Et afsnit i bogen er viet Bondo-slægten (hendes Moders slægt). I et andet afsnit omtales Maaløe-slægten (hendes ægtefællers slægt).
Men ikke mindst indeholder bogen beretningen om et rigt nuanceret liv, på Landet og i Byen, nu på overgangen mellem Land og By, i Egå, en forstad til Århus.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Getes Erindringer: slægtshistorie, erindringer og beretning om et "jævnt og (for det meste) muntert, (altid) virksomt liv"

Getes Erindringer: slægtshistorie, erindringer og beretning om et "jævnt og (for det meste) muntert, (altid) virksomt liv"