Nedsat pris! Giften
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Giften (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Inger Wolf

Forlag: Originals
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770364485
Udgave: 1. (02-09-2019)
Oplag: 3. (21-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Pyromanen
Indbinding: Paperback
Sideantal: 368
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I den nordnorske by Tromsø er et hotel brændt ned til grunden. Så godt som alle gæster og hele personalet er omkommet, og lokalsamfundet er i chok. 


Den anerkendte danske brandefterforsker Klara Larsen bliver sendt op for at assistere de overbebyrdede norske kolleger, men hun er knap ankommet til polarbyen, før sagen tager en uventet drejning og viser sig at være langt mere kompliceret end først antaget. 


Sammen med norsk politi indleder hun en hæsblæsende jagt på den hensynsløse gerningsmand, som viser sig ikke at sky nogen midler for at nå sit mål – at udfordre den globale klimadagsorden. Da han stiller krav, som er umulige at indfri, handler sagen pludselig om langt mere end en ildebrand i det kolde nord, og hele Norge holder nu vejret, mens man afventer terroristens næste træk. 


Samtidig har noget i efterforskningen igen skubbet til det mørke traume fra Klaras barndom og udløst trangen til at tænde ild. Men uden hun ved det, er makkeren, Sebastian Vinther, hjemme i Danmark kommet på sporet af hendes hemmelighed og er nu på vej til Tromsø for at afsløre hende. 


Giften er andet bind i Originals-serien Pyromanen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Giften

Giften