Gin, tonic og tilbehør
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Gin, tonic og tilbehør (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Iben Diamant

Forlag: Rosinante
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763846547
Udgave: 1. (07-10-2016)
Oplag: 10. (03-10-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Værtgaven
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 112
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.

 Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.

er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.

Anmeldelser (0)