Nedsat pris! Giv mig dine øjne Forstør
Kategorier / sektioner:

Giv mig dine øjne (Bog, Indbundet)

Af: Torsten Pettersson

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 415
Dato for udgivelse: 18-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Niklas Nyman Holdgaard
ISBN-13: 9788770909020
Produkt type: Bog
Originaltitel: Ge mig dina ögon
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
236,95 kr

236,95 kr

-21%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skandinavisk litteraturprofessors første krimi
Litteraturprofessor og digter Torsten Pettersson sendte sit første krimimanuskript anonymt til forlaget. Manuskriptet vandt sølv i forlagets krimikonkurrence, uden at juryen kendte forfatterens identitet. Vurderingen lød, at denne historie kunne konkurrere med de svenske bestsellere inden for krimigenren.
En kvinde går alene hjem en oktoberaften. Nogen nærmer sig bagfra. Næste morgen findes hun kvalt og afklædt på en parksti. Hendes øjne er skåret ud, og bogstavet A er ridset ind i hendes maveskind. Kriminalkommissær Harald Lindmark og hans nye kollega og specialist i seriemord, Sonja Alder, indleder efterforskningen. De har ingen spor at gå efter, før endnu et lig uden øjne dukker op. Er en bestialsk seriemorder løs i den idylliske by Forshälla?
Giv mig dine øjne er en raffineret krimi, der bliver mere og mere urovækkende, jo mere efterforskerne vikles ind i sagen. Plottet og den autentiske indsigt i efterforskningsarbejde, kernekraft og menneskehandel tager læseren med dybt ind i en psykologisk og filosofisk udforskning af de mørkeste afkroge af menneskesindet.
Torsten Pettersson er født i Åbo i Finland og er litteraturprofessor ved Uppsala universitet i Sverige. Hans bøger er kendt for deres lyriske stil og omhyggeligt beskrevne karakterer. Efter mange andre udgivelser er i hans første krimi. Den er udkommet på adskillige sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Giv mig dine øjne

Giv mig dine øjne