Nedsat pris! Glad igen efter en narcissist
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Glad igen efter en narcissist (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Susanne Møberg

Forlag: Møbergs Forlag, Susanne Møberg
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799686391
Udgave: 1. (30-10-2019)
Oplag: 1. (30-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 110
Omslagsgrafiker: Anette Damsgaard Bonde
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse, som kan sammenlignes med andre. Der er meget mere på spil, og det tager længere tid at komme over. Har man oplevet det, ved man, hvordan forholdet påvirker én dybt ind i sjælen, og hvor vanskeligt det er at komme helt fri af forholdet og finde sig selv igen. Med denne bog får du hjælp og opmuntring.

Du får viden om, hvad det er, du er udsat for, og hvorfor det er så svært. Du får enkle og konkrete redskaber til, hvordan du kan finde din egen vej til at komme helt fri, blive glad igen og finde tilbage til kærligheden – til dig selv og med tiden til en ny partner. 


Se også bogen af samme forfatter Forelsket i en narcissist?


Bogens forfatter, Susanne Møberg, er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter, som har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien. Har tidligere været ansat på Psykiatrisk Børnehospital og arbejdet inden for voksenpsykiatrien i Aarhus. Siden 1993 har Susanne udelukkende arbejdet i sin egen virksomhed, hvor hun tilbyder foredrag, coachingsamtaler samt maleundervisning, er forfatter til 14 bøger.Hun har mange samtaler i sær kvinder med, der lever eller har levet i et usundt forhold med en narcissistisk mand. Læs mere på www.moeberg.dk

Anmeldelser (0)