Nedsat pris! Glæden ved at være til Forstør
Kategorier / sektioner:

Glæden ved at være til (Bog, Hæftet)

Af: Rinpoche Yongey Mingyur

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 308
Dato for udgivelse: 7-7-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Oversætter: Annette Leleur
Medforfattere: Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson
ISBN-13: 9788721031268
Produkt type: Bog
Forord: Daniel Goleman
Ophavsangivelse: Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson
Originaltitel: The joy of living
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 9

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr
epub
41,25 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nøglen til at leve lykkeligt
I tusindvis af år har buddhistiske munke vidst, at vi kan opnå balance, ro og livsglæde gennem meditation. Den nyeste hjerneforskning – foretaget på buddhistiske munke – har nu ført videnskabeligt bevis for, at medi­tation ændrer hjernens strukturer og neuroner, så vi bliver mere lykkelige.
En af testpersonerne i denne banebrydende hjerneforsk­ning er Yongey Mingyur Rinpoche, som uddyber sin forståelse af lykken i Glæden ved at være til. Han ved af egen erfaring, at meditation kan forandre hjernen. Som barn led han i flere år af svære panikanfald, som han overvandt gennem intensiv meditation.
Glæden ved at være til er fyldt med helt enkle medi­ta­tionsøvelser. Bogen introducerer en lethed i forhold til det at meditere, og med venlighed, humor og varme giver Yongey Mingyur Rinpoche nye synsvinkler på meditation som en daglig praksis for det moderne menneske: Tag et lille skridt ad gangen, vær venlig mod dig selv og mediter kortvarigt flere gange om dagen.
Yongey Mingyur Rinpoche er den 7. inkarnation af Yongle Mingyur Dorje, en legen­darisk meditationsmester og lærer, hvis meditationslinje har haft en enorm indflydelse på den buddhistiske kanon. Yongey Rinpoche underviser over hele verden – også i Danmark.
»Glæden ved at være til er en herlig bog; den er let tilgængelig, giver en god introduktion til buddhismen og er fyldt med enkle øvelser, som gør det let at komme i gang med at meditere.«
– Psykologi
»Positiv og varm bog …«
– Lektørudtalelse
»Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og kan med stort udbytte læses af alle.«
– Nyt Aspekt & Guiden
»Med varme og humor giver Yongey Mingyur Rinpoche nye synsvinkler på meditation som en daglig praksis for det moderne menneske …«
– Hendes Verden
Flere oplysninger om Mingyur Rinpoche, hans lære og hans aktiviteter finder man ved at besøge The Yongey Foundations hjemmeside. Prøv en guidet meditation med Yongey Mingyur Rinpoche fra Magasinet Fit living.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Glæden ved at være til

Glæden ved at være til