Nedsat pris! Glædens hemmelighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Glædens hemmelighed (Bog, Hæftet)

Af: Alice Walker

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 281
Dato for udgivelse: 29-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711885352
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Glædens hemmelighed" er historien om Tashi, en afrikansk kvinde, der også optræder i to af Alice Walkers tidligere bøger, "Farven lilla" og "Åndetemplet". Som ung kvinde vælger hun at følge traditionen og lade sig omskære, som det er almindeligt i visse afrikanske lande.
Hele resten af sit liv bruger Tashi på at komme overens med resultatet af den beslutning. Hun bliver behandlet i psykoterapi, bl.a. af C.G. Jung, men det er først, da hun får en uventet forbundsfælle, at hun for alvor begynder at finde tilbage til sig selv.
Den amerikanske forfatter og aktivist Alice Walker (f. 1944) er født i sydstaten Georgia og har blandt andet arbejdet som medredaktør af magasinet "Ms" og af det afroamerikanske tidsskrift "Freedomways". I 1982 vandt hun en Pulitzer Prize og National Book Award for sin mest kendte roman "Farven lilla". Alice Walkers bøger er blevet solgt i store oplag verden over, og hun er bredt anerkendt for sit virke i kampen for afroamerikaneres rettigheder.
"Dette er en bemærkelsesværdig roman. Det er lykkedes Alice Walker at skrive en stærk roman om et brutalt emne, og hun har gjort den både skræmmende og læseværdig, vred og varmhjertet, politisk og menneskelig. En sjældenhed."
– Newsweek

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Glædens hemmelighed

Glædens hemmelighed