Nedsat pris! Glas - teknik og udtryk Forstør
Kategorier / sektioner:

Glas - teknik og udtryk (Bog, Indbundet)

Af: Lisbeth Lange

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Kunst og håndværk
Sideantal: 71
Dato for udgivelse: 20-2-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Redaktion: Lisbeth Tolstrup
ISBN-13: 9788777396328
Produkt type: Bog
Fotograf: Steen Attermann
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Lisbeth Lange, Søren Melchior
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

130,45 kr

-13%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Glas - Teknik og udtryk.
Lisbeth Lange driver sammen med sin mand Lange Kunsthåndværk i Ålborg, et kombinert værksted, galleri og forretning. Stedet blev oprindeligt startet som en pottemagervirksomhed af Lisbeth Langes svigerfamilie. Siden har stedet udviklet sig til et virkeligt familieforetagende.
Lisbeth Lange arbejder til daglig med glas, bl.a. floatglas og Bulleseye-glas. Der var de første mange år mange eksperimenter og fejltagelser, der nærmest stod i kø for at blive ført ud i livet. Siden har Lisbeth Lange brugt meget tid på at videregive sine erfaringer. Hun har undervist og er tilknyttet et håndarbejdsseminarium, foruden at hun giver sine færdigheder videre til kursister, professionelle kunsthåndværker og andre, der arbejder såvel kreativt som pædagogisk med glas.
Glas - Teknik og udtryk gennemgår de vigtigste teknikker, værktøjerne og demonstrerer hvorledes man laver relieffer, spejle, fade og forme, hvordan man bemaler og dekorerer f.eks. Bullseye-glas, hvordan man sandblæser, brænder og hvorledes man, når noget alligevel går galt, er i stand til at finde fejl og årsager, så man trods alt kan komme videre.
Netop dette at kunne komme videre er et vigtigt perspektiv ved udgivelsen af bogen om glas. Alt for mange kører nemlig fast, viser det sig.
Lisbeth Langes bog spænder fra de rene gør-det-selv-anvisninger og råd til mere sarte og kunstneriske overvejelser. Glas som materiale og udtryksform - teknikker og former.
Glas - Teknik og udtryk er blevet til i samarbejde med designeren og kunstkritikeren Lisbeth Tolstrup. Bogen rummer naturligvis ordforklaringer, register, litteratur og henvisninger.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
02-01-2009

en udmærket bog, men hvis man forventer at blive klogere på hvordan man selv kan arbejde med glas, så er der andre på markedet som er mere anvendelige. Det er dog en super god bog hvis man mangler ideer og inspiration til hvilke muligheder der også er med ovnformet glas og fusing.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Glas - teknik og udtryk

Glas - teknik og udtryk