Glaslegemer Forstør
Kategorier / sektioner:

Glaslegemer (Bog, Paperback)

Af: Erik Axl Sund

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 387
Dato for udgivelse: 14-1-2016
Udgivelse: 3. udgave, 2015.
Oversætter: Anders Juel Michelsen
ISBN-13: 9788711468883
Produkt type: Bog
Originaltitel: Glaskroppar
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,95 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
131,95 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En bølge af selvmord skyller over Sverige. Rundt om i landet tager unge mennesker livet af sig selv på de mest makabre måder. Fælles for dem er, at de er store fans af enmandsbandet Hunger og i selve dødsøjeblikket lyttede til bandets musik, optaget på gamle kassettebånd. Hunger lever sit eget liv et eller andet sted i samfundets periferi og tilbringer dagene med at arrangere hemmelige koncerter og komponere de unges dødsmusik på bestilling. Vanja på 16 år har også bestilt et bånd fra Hunger. Hun føler sig ensom, misforstået, skærer i sig selv og er generelt bare træt af det hele.


Kriminalkommisær Jens Hurtig efterforsker de usædvanligt brutale og sørgelige selvmord. Hvad er sammenhængen, hvorfor og hvem er denne Hunger? Samtidig bliver der begået nogle mord på velrespekterede ældre mænd, som umiddelbart ikke bliver sat i forbindelse med Hunger, men i takt med at sagen oprulles, viser der sig at være en sammenhæng, og at Jens Hurtig pludselig er lige lovlig tæt på begivenhederne.


GLASLEGEMER handler om et ekstremt undergrundsmiljø, om hvad høje ambitioner og drømme om gennembrud kan gøre ved mennesker - uanset om det er musikeren, kunstneren eller forfatteren.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Glaslegemer

Glaslegemer