Nedsat pris! Globale relationer: De Viises Steen - om møder mellem mennesker Forstør
Kategorier / sektioner:

Globale relationer: De Viises Steen - om møder mellem mennesker (Bog, Hæftet)

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 212
Dato for udgivelse: 1-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Kirsten Frost, Estrid Johansen, Ole Rudkilde
ISBN-13: 9788778879417
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Kirsten Frost, Estrid Johansen, Ole Rudkilde
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis du vil øge din virksomheds konkurrenceevne, skal du kunne begå dig socialt i en global verden. Denne bog handler om relationer mellem mennesker på tværs af såvel kulturer som fysiske grænser.
Stigende globalisering har medført, at flere og flere danskere enten arbejder internationalt eller indgår i tværkulturelle samarbejdsrelationer på lokalt plan. Det er forfatternes oplevelse, at danskere ikke altid er lige ferme til dette samarbejde og med stor fordel kunne optræde med større respekt og ydmyghed. Bogen giver forståelse for og værktøjer til at mestre denne udfordring på en professionel og konstruktiv måde, samtidig med at den tegner et karikeret portræt af de faldgruber, danskere ofte havner i.
Bogens ramme er en model over de faktorer, der har væsentlig betydning for globale relationer, nemlig de nationale kulturforskelle, de personlighedsmæssige forskelle og dynamikken i den aktuelle situation. Det teoretiske fundament er derfor kulturteori, psykologi og kommunikationsteori. Herudover belyses budskaberne ved hjælp af forfatternes egne omfattende erfaringer med internationalt arbejde. Erfaringer der bl.a. er gjort i tilknytning til Grundfos, hvorfor bogens forord er skrevet af bestyrelsesformand for Grundfos, Niels Due Jensen.
H.C. Andersens eventyr om ´De Viises Steen´ har, som undertitlen antyder, været en filosofisk inspirationskilde. Både på grund af eventyrets visdom og på grund af H.C. Andersens grundlæggende humoristiske tilgang til verden.
Kirsten Frost og Ole Rudkilde ejer rekrutterings­virksomheden Aspera Mind Source A/S. Ole Rudkilde er tillige bestyrelsesformand i Dantrafo A/S og CUC Engineering A/S. Estrid Johansen arbejder på Institut for Ledelse og Organisation, Forsvarsakademiet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Globale relationer: De Viises Steen - om møder mellem mennesker

Globale relationer: De Viises Steen - om møder mellem mennesker