God bedring: sig det med vitser Forstør
Kategorier / sektioner:

God bedring: sig det med vitser (Bog)

Forlag: Gyldendal
Sprog: Dansk
Sideantal: 127
Dato for udgivelse: 11-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Udgiver: Gideon Zlotnik, Bent H. Claësson
Medforfattere: Bent H. Claësson, Gideon Zlotnik
ISBN-13: 9788702077018
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Merete Allen Jensen - Bogblokgrafiker: Henrik Birkvig
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad skal man dog give venner og familie, når de ligger i sengen, det være sig hjemme eller på sygehuset? En æske chokolade, en klase druer eller en buket blomster?Her er den alternative og opmuntrende gave: En samling vitser om læger, patienter, sygeplejerske og alt det de går og foretager sig på klinikkerne, afdelingerne, konsultationerne og på stuerne. Hudlæger, blonde sygeplejersker, psykiatere, gynækologer - og som sagt et stort virvar af patienter. Ingen går fri. Det værste er selvfølgelig, at det kun gør ondt, når man griner.
Her er et par smagsprøver:
Patienten til psykiateren: - Jeg har tidligere lidt af splittet personlighed, men takket være dig, har vi det fint for tiden. Børnepsykiateren til moderen: - Det er intet i vejen med din dreng, han har blot et ødipuskompleks. - Jeg er lige glad med, hvad det hedder, bare han elsker sin mor.
På en lukket psykiatrisk afdeling løb der en patient rundt på gangene og råbte: - Jeg er Napoleon, jeg er Napoleon! - ÅÅRH nu hold op med det pjat, du er ikke Napoleon, sagde en sygeplejerske, men patienten råbte bare endnu højere. - Jeg er Napoleon, jeg er Napoleon! Så blev de nødt til at sætte ham ned på en stol og sygeplejersken spurgte: - Hvem pokker har bildt dig ind, at du er Napoleon? - Gud har sagt, jeg er Napoleon, og så er jeg Napoleon. - Nej, nej! Råbte en anden patient. Det har jeg aldrig sagt!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

God bedring: sig det med vitser

God bedring: sig det med vitser