Nedsat pris! Godt i vej: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Godt i vej: roman (Bog, Hæftet)

Af: Juaaka Lyberth

Forlag: Milik
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 290
Dato for udgivelse: 7-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Lars Wind
ISBN-13: 9788792790231
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ivalu Risager
Originaltitel: Naleqqusseruttortut
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Kalaallisut
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Han betragtede en stund sine to veninder og så, hvor smukke de var - den ene helt sorthåret og den anden lys. To kønne, livsglade unge piger, som bare glædede sig til at komme tilbage til handelsskolen i Ikast, og nu stod der og ventede på at sige farvel til familie og venner. Og som alle andre unge mænd, der skulle blive tilbage, ærgrede Juaat sig hvert år, når alle de søde unge piger i byen rejste væk på uddannelse - kunne de da ikke bare blive hjemme? "De der skide danskere nede i Ikast, de sætter vel virkelig næsen op efter at give jer nogle ordentlige ture i kanen," sagde Juaat tvært, men sluttede så på overdrevent gebrokkent dansk i et mere eller mindre vellykket forsøg på at vise, at han kun mente det for sjov: ´Åh naj, naj, naj, jaj blie dårlit, jalp maj piiger´«
Godt i vej er en roman om ungdomsliv i 1960´ernes Grønland, om ubekymrethed, forelskelser, ulykkelig kærlighed og spirende oprørstrang i et skolesystem og et samfund præget af danske autoriteter og kolonimentalitet.  
Juaaka Lyberth er født i Uummannaq, Grønland,  i 1952. Godt i vej er hans debutroman. Nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2014.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Godt i vej: roman

Godt i vej: roman