Nedsat pris! Gør det umulige muligt: sådan løser du konflikter ved hjælp af zen Forstør
Kategorier / sektioner:

Gør det umulige muligt: sådan løser du konflikter ved hjælp af zen (Bog, Hæftet)

Af: Diane Musho Hamilton

Forlag: I Am
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 22-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Klaus Gormsen
Redaktion: Eva Birklund
ISBN-13: 9788793172395
Produkt type: Bog
Originaltitel: Everything is workable
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Konflikter er en del af alles liv, uanset om man ønsker sig dem eller ej - i hvert fald så længe vi har forhold og relationer til andre mennesker, et arbejde at passe og behov for i øvrigt at færdes ude i verden blandt andre mennesker. Vi kan altså ikke undgå konflikterne, men vi kan forholde os bevidst til dem og navigere i forhold til dem på en måde, der både er respektfuld over for de andre implicerede og bruge dem som en kilde til selvindsigt.
I denne bog opstiller Diane Musho Hamilton de færdigheder, vi har brug for, for at kunne agere klogt og empatisk i en konflikt og endda - til tider - sætte pris på den. Hun lærer os blandt andet:
•hvordan vi kan identificere de forskellige konfliktstile, der findes, og afgøre, hvilken ind vi selv automatisk falder i, så vi kan lære at reagere og agere anderledes.
•hvordan vi kan genkende de grundlæggende aspekter, enhver konflikt bunder i og lære at gebærde os i forhold til dem ved eksempelvis altid at tale i jeg-person.
•og ikke mindst hvordan vi kan forvandle konflikter i familien, på arbejdspladsen, i enhver form for relation, til en win-win-situation for alle.
Om forfatteren: Diane Musho Hamilton er en anerkendt zenlærer, en prisbelønnet mediator og faciliterer jævnligt gruppedebatter vedrørende kultur, religion, race og køn. Hun har sit eget retreatsted, Two Arrows Zen Center i Salt Lake City og i Utahs bjerge, sammen med sin mand, men afholder jævnligt workshops rundtomkring i USA, Canada, Israel, Brasilien, Columbia og i Europa.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gør det umulige muligt: sådan løser du konflikter ved hjælp af zen

Gør det umulige muligt: sådan løser du konflikter ved hjælp af zen