Nedsat pris! Gør det umulige muligt: Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen
Kategorier / sektioner:

Gør det umulige muligt: Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen (Hæftet, Dansk)

Af: Diane Musho Hamilton

Forlag: Forlaget I AM
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793172395
Udgave: 1. (22-05-2015)
Oplag: 1. (22-05-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Everything is workable
Originalsprog: Engelsk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Konflikter er en del af alles liv, uanset om man ønsker sig dem eller ej – i hvert fald så længe vi har forhold og relationer til andre mennesker, et arbejde at passe og behov for i øvrigt at færdes ude i verden blandt andre mennesker. Vi kan altså ikke undgå konflikterne, men vi kan forholde os bevidst til dem og navigere i forhold til dem på en måde, der både er respektfuld over for de andre implicerede og bruge dem som en kilde til selvindsigt.

I denne bog opstiller Diane Musho Hamilton de færdigheder, vi har brug for, for at kunne agere klogt og empatisk i en konflikt og endda – til tider – sætte pris på den. Hun lærer os blandt andet:

  • hvordan vi kan identificere de forskellige konfliktstile, der findes, og afgøre, hvilken ind vi selv automatisk falder i, så vi kan lære at reagere og agere anderledes.
  • hvordan vi kan genkende de grundlæggende aspekter, enhver konflikt bunder i og lære at gebærde os i forhold til dem ved eksempelvis altid at tale i jeg-person.
  • og ikke mindst hvordan vi kan forvandle konflikter i familien, på arbejdspladsen, i enhver form for relation, til en win-win-situation for alle.

Om forfatteren: Diane Musho Hamilton er en anerkendt zenlærer, en prisbelønnet mediator og faciliterer jævnligt gruppedebatter vedrørende kultur, religion, race og køn. Hun har sit eget retreatsted, Two Arrows Zen Center i Salt Lake City og i Utahs bjerge, sammen med sin mand, men afholder jævnligt workshops rundtomkring i USA, Canada, Israel, Brasilien, Columbia og i Europa.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gør det umulige muligt: Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen

Gør det umulige muligt: Sådan løser du konflikter ved hjælp af zen