Gør en forskel med distribueret ledelse: Perspektiver, praksis og potentiale
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Gør en forskel med distribueret ledelse: Perspektiver, praksis og potentiale (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Alma Harris

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771606904
Udgave: 1. (15-05-2019)
Oplag: 1. (15-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Ledelse for læring
Indbinding: Paperback
Sideantal: 156
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der findes utallige bøger om ledelse for offentlige ledere med bud på, hvordan man bedriver god ledelse i en tid med øgede krav til på den ene side målbare resultater og effektiv implementering af blandt andet reformer og på den anden side medarbejdertrivsel og -udvikling. Bogen her handler om distribueret ledelse, som skal supplere de mange ledelsesidealer med en tiltrængt pointe om, at lederne med fordel bør rette fokus mod at opbygge autentiske medarbejderrelationer og tænke alle aktører ind som bidrag i udviklingsprocessen.


Alma Harris er uden tvivl en af de førende eksperter inden for distribueret ledelse i den offentlige sektor og uddannelsessystemet. I denne bog argumenterer hun overbevisende for, at distribueret ledelse, som tager form af kollektiv ekspertise, kan have en positiv indflydelse på læring, trivsel og undervisning i skoler. Bogen trækker på forskningsresultater og er et læsevenligt og værdifuldt redskab for især lederen, der ønsker overblik over koblingen mellem distribueret ledelse, social kapital og professionelle læringsfællesskaber.


Denne indsigtsgivende og praksisnære bog om distribueret ledelse tilbyder med sin lettilgængelige stil klart formidlet viden og masser af inspiration til at arbejde med distribueret ledelse i uddannelsessammenhæng.


Med forord af Kim Martin Nielsen.


'Alma Harris er en af verdens førende forfattere, hvad angår tankerne bag og praktiseringen af distribueret ledelse. Denne bog er uden tvivl den bedste, hun eller enhver anden indtil nu har skrevet om emnet. Harris’ synspunkt om, at distribueret ledelse er disciplineret og kollaborativ, modsiger de kritikere, der beklager sig over, at begrebet er temmelig diffust. Denne bog er absolut noget for dig, hvis du ønsker en bog, der giver dig en autoritativ og lettilgængelig indføring i emnet, fastlægger en strategi og metodik og gør dig opmærksom på den mørke side af distribueret ledelse såvel som fordelene ved det, når det gøres på den rigtige måde.' - Andy Hargreaves, Thomas More Brennan Chair in Education Lynch School of Education, Boston College, Boston, MA


'Alma Harris er uden tvivl en af de førende eksperter inden for distribueret ledelse i skoler. I denne bog argumenterer hun overbevisende for, at distribueret ledelse, som tager form af kollektiv ekspertise og nøje udføres gennem professionelt samarbejde, kan have en positiv indflydelse på læring og undervisning i skoler. Bogen trækker på forskningsresultater og er skrevet, så læserne systematisk kan følge Alma Harris’ argumentation. Den er derfor et værdifuldt redskab for læsere, der håber på at finde en pålidelig vejledning i at forbinde teorierne om distribueret ledelse med skolers praksisser.' - Dr. Pak Tee Ng, prodekan, Leadership Learning-leder og lektor, Policy and Leadership Studies Academic Group National Institute of Education, Nanyang Technological University, Singapore

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gør en forskel med distribueret ledelse: Perspektiver, praksis og potentiale

Gør en forskel med distribueret ledelse: Perspektiver, praksis og potentiale