Nedsat pris! Gør ikke skade: fortællinger om livet, døden og lægekunstnen Forstør
Kategorier / sektioner:

Gør ikke skade: fortællinger om livet, døden og lægekunstnen (Bog, Hæftet)

Af: Henry Marsh

Forlag: Don Max
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 290
Dato for udgivelse: 3-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Jakob Levinsen
ISBN-13: 9788793166998
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jon Asgeir Hreinsson
Originaltitel: Do no harm
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

223,45 kr

-25.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Som nyuddannet læge opdager Henry Marsh sin store passion for hjernekirurgi og står i dag ved enden af sin karriere som en veteran på området. I sine opsigtsvækkende og strålende anmeldte erindringer fortæller han om en lang og usædvanlig karrieres høst af erfaringer og indsigter - og sætter et dybt tankevækkende menneskeligt perspektiv.  
Med sjælden oprigtighed og klarsyn fortæller han om sit arbejde og sit liv. Om forholdet til patienterne - de mennesker, hvis liv han bogstaveligt står med mellem hænderne. Om den hårfine grænse mellem succes og fatale fejltrin. Om vores forhold og forventninger til livet, døden - og lægerne. Om hvordan det er hver dag at stå med et så vidtrækkende ansvar - og samtidig ofte måtte kæmpe med systemets træghed og mangler. Og om sine rejser til Ukraine, hvor han som frivillig opererer under helt anderledes vilkår.     
Henry Marsh læste statskundskab, filosofi og økonomi, før han pga kærestesorg afbrød studierne. Et år senere begyndte han at læse til læge og besluttede sig for hjernekirurgien. Hans erindringer er blevet en overraskende bestseller og er under udgivelse i en lang række lande verden over - og filmrettighederne er netop blevet solgt.
Der er lavet to prisvindende dokumentarfilm om Henry Marshs arbejde: "Your Life in Their Hands" og "The English Surgeon" - der ligger på Netflix.
- Bøger om hjernekirurgi er normalt ikke bestsellere, men jeg lagde mærke til en bog, der blev nævnt igen og igen ... Så jeg købte Henry Marshs bog og slugte den på to dage - og nu forstår jeg alle lovprisningerne. ... En fremragende, uforglemmelig bog, der fuldstændig fortjener al ros! The Independent   
"A bloody splendid book!" The Observer

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gør ikke skade: fortællinger om livet, døden og lægekunstnen

Gør ikke skade: fortællinger om livet, døden og lægekunstnen