Golak Forstør
Kategorier / sektioner:

Golak (Bog, Hæftet)

Af: Josefine Ottesen

Forlag: Høst
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Det døde land
Sideantal: 322
Dato for udgivelse: 5-5-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: 1,
ISBN-13: 9788763817523
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Stoltzedesign ApS
Tegner: Christensen Grafisk
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
99,95 kr
zip_mp3
142,30 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Golak er første bind i Josefine Ottesens nye trilogi Det Døde Land, der skildrer en ung mands desperate kamp for at finde ud af, hvem han er. 
Jonah har altid været anderledes end alle andre i den lille, isolerede bjergby. Folk omkring ham sætter lydighed, bøn og hårdt arbejde over alt andet, mens de prøver at genskabe et liv, som det så ud, inden verden blev lagt øde. I det døde land omkring byen lever kun de deforme monstre, golakkerne. Deres angreb får forfærdelige følger, og Jonah opdager, at golakkerne ikke står menneskene så fjernt, som landsbyens ældste påstår.
Langsomt går det op for ham, at det ikke er den eneste usandhed. Livet både i landsbyen og i hans egen familie bygger på et væv af fortielser, hemmeligheder og løgne.  
Efter flere store fantasyserier udgiver Josefine Ottesen nu en dystopisk fremtidsroman. En roman der har sit udgangspunkt i det faktum, at hver ny generation skal finde en vej til at leve og overleve med angsten for kaos. Inspireret af sin søns dødsmetalmusik har hun givet ord til den verden af ødelæggelse, vold, grusomhed og umenneskelighed, som musikken fremmaner.     
Men angsten for ´det store sammenbrud´ hører ikke kun ungdommen til, fandt forfatteren ud af, da hun først åbnede for sin egen forestilling om fremtiden. I fjorten dage sad hun på en bjergside på Pelepones og skrev med dødsmetalmusik rungende i ørerne, hjertet oppe i halsen og udsigt til olivenlunde og azurblåt hav. Denne indre rejse ind i et fremtidigt kaos førte frem til Golak.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Golak

Golak