Goldstein (Storskrift)
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Goldstein (Storskrift) (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Volker Kutscher

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711918692
Udgave: 3. (06-08-2019)
Oplag: 1. (06-08-2019)
Første udgivelsesår: 2013
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 1128
Originaltitel: Goldstein
Oversætter: Hanne Lund
Originalsprog: Dansk

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Med Gereon Raths tredje sag er Kutscher rykket op i den øverste liga af tyske spændingsforfattere.”Kölner Stadt-Anzeiger om GOLDSTEIN.  


Berlin 1931: To hjemløse unge, Benny og Alexandra, går ind i byens prægtigste indkøbstempel KaDeWe for at stjæle smykker og ure. Men det går frygtelig galt, og Alexandra må nøjes med at være tilskuer, da Benny styrter i døden – måske som offer for vold fra en politimand. Fra det tidspunkt bliver hun jaget.  


Et andet sted i byen sidder kriminalkommissær Gereon Rath og keder sig. Han har fået til opgave at overvåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein, som er ankommet til Berlin og har indlogeret sig på det fornemme Hotel Excelsior. Men Goldstein er tilsyneladende from som et lam.  


Samtidig bliver Rath af underverdensbossen Johann Marlow tvunget til at betale en gammel gæld og foretage en privat efterforskning: Bandelederen Røde Hugo, som er chef for en af Berlins notoriske forbryderforeninger, Berolina, er forsvundet. Uden at ville det lander Rath mellem fronterne i en eskalerende bandekrig.  


Og så er der Charly Ritter, Gereon Raths endnu-ikke-forlovede, som er blevet juridisk praktikant ved  domhuset i Lichtenberg. Da Charly tilfældigt møder vidnet til dødsfaldet i KaDeWe og lader hende undslippe sin varetægt, kommer Charlys sag i karambolage med Gereons. Samtidig er Goldstein undsluppet politiets overvågning og har tilsyneladende skaffet sig en pistol. Og pludselig keder Rath sig ikke længere …  


GOLDSTEIN er tredje selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK og DEN STUMME DØD.  


"Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." ***** Jyllands-Posten om Den stumme død. 


"Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau." ****** Jyllands-Posten om Den våde fisk.                     


Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Anmeldelser (0)