Nedsat pris! Græker-Kaj fortæller: fortæller... Forstør

Græker-Kaj fortæller: fortæller... (Bog, Hæftet)

Af: Brian Christensen

Forlag: Forlaget Brian Christensen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 178
Dato for udgivelse: 25-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788799482849
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Interviewer: Brian Christensen, Interviewede: Græker-Kaj
Forord: Brian Christensen
Fotograf: Kurt Christensen m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

119,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Græker-Kaj var bonderøv, fisker og radiostjerne.
I radioprogrammet ’Monkey Business’ på P3 fortalte han røverhistorier om sin barndom på landet, livet til søs og tilværelsen som pensionist og Puch Maxi-mekaniker på Bornholm. En halv million lyttere grinede med, når Kaj også fortalte anekdoter om damer, småfusk og slagsmål. Eller om dengang da hovmesteren kom skidepiller i sovsen, da Kaj hypnotiserede en hane eller dengang han var nummerpige ved Dansk Melodi Grand Prix 2006. Det sidste var faktisk sandt, men det var ikke kun historiernes indhold, som gjorde Kaj så populær, at P3s lyttere valfartede til Sydbornholm og besøgte den altid gæstfrie ”Græker”. Det var måden, som historierne blev fortalt på. Den smittende latter, det gode humør og dét at kunne fortælle en historie – tilsat lidt ”krydderi”.
Radioværterne Mads Vangsø og Adam Duvå Hall fortæller her i bogen om deres fascination af helten og anti-helten Græker-Kaj, som både var scorekarl og ham, der kom galt afsted - og fortalte om det! Røgeriejer og fisker Jesper Lauwersen fortæller om kammeratskab, karantæne og den kompromisløse Kaj, som også fik uvenner på grund af sin stædighed og temperament.
Græker-Kaj selv fortæller om hele sit liv. Et hårdt liv med bajer og smøger, tæsk og fiskeriets nedtur. Men også et liv med smukke minder og især - gode historier.
”To dage efter, at Kaj og jeg havde gennemgået de sidste rettelser til bogen her, blev han indlagt på Bornholms Hospital. Fire dage senere sov han stille ind. Det skete lørdag den 22. august 2015 kl. 05:45”,
forfatter Brian Christensen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Græker-Kaj fortæller: fortæller...

Græker-Kaj fortæller: fortæller...