Grammatik i brug Forstør
Kategorier / sektioner:

Grammatik i brug (Bog, Hæftet)

Af: Fanny Slotorub

Forlag: Alfabeta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 127
Dato for udgivelse: 30-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Illustrator: Miwer
ISBN-13: 9788763602655
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 11

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

302,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grammatik i brug er udarbejdet, så den tilgodeser det daglige arbejde med grammatik i danskundervisningen på både DU2 og DU3.
Grammatik i brug består af en opgavebog med både mundtlige og skriftlige øvelser og et grammatikhæfte med gennemgang og forklaring af almene centrale grammatiske emner. Grammatikhæftet kan bruges som en decideret opslagsgrammatik, men skal også inddrages i undervisningen, efterhånden som arbejdet med opgavebogen skrider frem, således at der foregår en vekselvirkning mellem opgavebog og grammatikhæfte. Materialet indeholder øvelser på to niveauer, et niveau til introduktion eller repetition af et grammatisk emne, og et niveau med sværere opgaver.
Inden for hvert kapitel er der en progression, der går fra bevidstgørelse til mere frie og selvstændige øvelser med fokus på egenproduktion. Kapitlerne behøver dog ikke at gennemgås i kronologisk rækkefølge, nogle af kapitlerne kan bruges til repetition andre til introduktion af nye grammatiske emner. Hvert kapitel afsluttes med en test udarbejdet for at tilskynde kursisten til egen refleksion over arbejdet med det aktuelle grammatiske forløb.
Grammatik i brug kan også benyttes til selvstudium og individuel træning enten i klassen eller som hjemmearbejde, da der findes facitliste på Alfabetas hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
28-03-2017

A must!

A really good danish grammar book - probably the best!

Bedømmelse 
26-09-2016

Grammatik i Brug

Meget god og pædagogisk bog!

Bedømmelse 
13-01-2015

Fantastisk god grammatikbog med en masse forskellige øvelser og et handy lille grammatikhæfte, som kan tages ud af bogen. Et must når man skal lære dansk!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Grammatik i brug

Grammatik i brug