Nedsat pris! Green Kitchen Stories: Lækker og sund vegetarmad til alle ugens dage
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Green Kitchen Stories: Lækker og sund vegetarmad til alle ugens dage (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Luise Vindahl og David Frenkiel

Forlag: Tinkerbell Books ApS
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799209064
Udgave: 1. (30-08-2013)
Oplag: 3. (17-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hardback
Sideantal: 256
Originaltitel: The Green Kitchen
Omslagsgrafiker: Charlotte Heal
Forord af': Chris MacDonald
Oversætter: Signe Lyng
Fotograf: Johanna Frenkel
Fagredaktør: Hanne Rask
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

David Frenkiel og Luise Vindahl er de nyeste stjerner på himlen, når det gælder spændende vegetarmad. Deres blog, Green Kitchen Stories, har kultstatus og inspirerer stadig flere mennesker verden over til at lave lækre, sunde og grønne måltider af 100 procent naturlige råvarer. I bogen Green Kitchen Stories deler de over 100 af deres bedste opskrifter og personlige favoritter med os. 


Med opskrifter baseret på basisvarer fra køkkenskabene og årstidens friskeste råvarer, og med deres fortællinger om livet i familiens køkken, viser David og Luise, hvor utrolig nemt det er at lave sunde, velafbalancerede retter i dagligdagen. Smæk en lynhurtig frittata med asparges og krydderurter sammen til morgenmad, bag pistaciefalafler med krydderurter og vilde ris til frokost, og server siciliansk parmigiana di zucchine en aften, hvor vennerne kigger forbi. Lad tænderne løbe i vand over den dekadente chokoladekage med rødbeder eller den underskønne frosne jordbær-cheesecake med bund af solsikkekerner, der med garanti vil være et hit hos både familie og venner. Gå på opdagelse blandt supper, salater, juicer, små lækkerier og søde sager, der er enkle at lave men samtidig smækfulde af smag og forrygende at se på. 


Få øjnene op for den vegetariske verdens vidundere med Green Kitchen Stories. Kogebogen er illustreret med fantastiske fotos fra start til slut, og den vil give alle mod på at lave og spise mad, der er sund for både krop og sjæl.


Bogen blev revet ned fra hylderne, da den udkom i England og Australien primo april og i USA primo maj, og 1. oplag solgte ud på under 2 måneder. Besøg Luise og Davids univers på www.greenkitchenstories.com

Anmeldelser (0)