Nedsat pris! Grib fremtiden Forstør
Kategorier / sektioner:

Grib fremtiden (Bog, Paperback)

Af: Christian Have

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 15-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792746047
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Formater / udgaver

Bog
Paperback
185,00 kr
epub
87,95 kr

185,00 kr

-64,95 kr

Vejl. pris: 249,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Grib fremtiden er en introduktion til den fagre nye, digitale verden - til seniorer, som gerne vil forstå og kunne begå sig på de sociale medier - og styrke dialogen med børn og børnebørn.
Hvordan kan kommunikationen mellem generationerne opretholdes i den fagre nye, digitale verden? Hvorfor er det så vigtigt, at man kan kommunikere gennem de nye sociale medier? Hvad er en Senior Digital Native, og hvordan bliver man en sådan? Hvordan kan man tilegne sig de sociale mediers kodeks og samtidig holde fast i sin identitet og værdier? Hvordan kan den ældre generation blive en væsentlig aktør på de nye digitale platforme, og hvorfor har den yngre generation brug for seniorernes livskundskab og erfaringer?
Medieguru, forfatter, foredragsholder og kreativ direktør for Have Kommunikation Christian Have besvarer på en lærerig, inspirerende og filosofisk måde disse spørgsmål og herigennem motiveres seniorerne til at træde ind i deres børns og børnebørns digitale, sociale univers.
Christian Have startede i 1983 Have Kommunikation, der i dag er Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Siden 2010 har han været kreativ direktør for Have Kommunikation og indtil da direktør. Han er cand.phil. fra Københavns Universitet og adjungeret professor ved både Aalborg Universitet og Copenhagen Business School. Han udgav Drømmen om berømmelse i 2010, ligesom han tidligere har skrevet Synlighed er eksistens (2004) om netop kommunikation på kulturområdet, samt Det store sceneskift (2008) om fremtidens kommunikation. Han varetager desuden en lang række bestyrelsesposter, lige som han hyppigt optræder som både foredragsholder og debattør.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grib fremtiden

Grib fremtiden