Nedsat pris! Grib kærligheden: Parforholdets psykologi i praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Grib kærligheden: Parforholdets psykologi i praksis (Bog, Paperback)

Af: Gitte Sander

Forlag: Duo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 412
Dato for udgivelse: 1-7-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Christina Boel Pedersen
ISBN-13: 9788799529803
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Courage Design
Kommentator: Signe Ryge, Programmedarbejder TV2 Fyn, Elsebeth Mørup, cand,psych, Specialist i børnepsykologi og psykoterapi, Jette Simon, Klinisk Psykolog Leder af Institut for Imago Terapi
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
230,95 kr
Hæftet
232,45 kr
epub
82,50 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

230,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 298,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grib kærligheden - Parforholdets psykologi i praksis er en hjælp og inspiration til positiv udvikling i parforholdet. Gennem bogen får du mulighed for at se parforholdet i et nyt lys, genfinde troen på en mulig forandring og opdage nye veje hen imod fordybelse i parforholdet. 

Gitte Sander præsenterer parforholdets psykologi og via case-eksempler og øvelser illustrerer hun, hvordan Imago relationsterapimetoden kan anvendes i hverdagen. Mange mennesker oplever i dag perioder, hvor parforholdet ikke arter sig så positivt, som de kunne ønske sig. De fleste ønsker sig et kærligt, varmt og inspirerende forhold med deres partner, men det kan være svært at vide, hvordan man griber det an. Mange oplever, at det, de gør for at skabe en positiv forandring, bare ikke lykkes. 

Gennem bogen får du mulighed for at se situationen i et nyt lys, genfinde troen på en mulig forandring og opdage nye retninger at gå. Gitte Sander præsenterer viden om parforholdets psykologi i forhold til emner som kommunikation, kropssprog, konflikthåndtering, utroskab, jalousi, skilsmisse og seksualitet. 

Bogen viser, hvordan du i din hverdag kan integrere Imago-metoden, som forenklet sagt handler om at lytte til hinanden og lære hinanden at kende på et dybere plan. Metoden belyses af en række genkendelige eksempler. Du finder inspiration til nye måder at fordybe dit parforhold, og du får en række forslag til procesværktøj, du kan have med dig til at få indsigt i baggrunden for dine egne reaktionsmønstre og finde fokus.

Om forfatteren
Gitte Sander er psykoterapeut MPF og parterapeut. Hun har siden 1990 arbejdet med personlig udvikling for individuelle, i par og i grupper. I sin private psykoterapeutiske praksis modtager hun klienter fra ind- og udland i individuelle terapeutiske forløb, parterapi og supervision. 
Som psykoterapeut har Gitte Sander specialiseret sig i parrelationer og er certificeret Imago-terapeut samt certificeret Imago Workshop Presenter for par og singler fra Imago Relationships International. De seneste seks år har hun afholdt Imago Weekend Workshops for par og singler samt intensive dagsforløb for par.
Gitte Sander har desuden som ergoterapeut arbejdet med psykiatri, sanseintegration og neurologi, og taget uddannelse i gestalt- og kropsterapi, psykoanalytisk psykoterapi og kognitiv terapi. 

Anmeldelser
»Det kan trække tænder ud at få et parforhold til at fungere. Men heldigvis er der hjælp at få. For eksempel i denne bog fra parterapeut Gitte Sander. Hun har mange års erfaring med parterapi og giver her i bogen sin store indsigt videre. Både via en lang række praktiske eksempler,  og via beskrivelser af de bagvedliggende psykologiske mekanismer. Begge dele er vigtigt. Vi har brug for eksemplerne for at kunne genkende os selv. Og vi har brug for teorien for at forstå vores reaktioner. For vi vil det bare så gerne: Leve i et dynamisk, kærligt og meningsfyldt forhold. Det kræver bare nogen gange en hjælpende hånd. Og jeg kan anbefale at tage imod den, som Gitte Sander rækker ud.«
- Signe Ryge, Programmedarbejder TV2 Fyn

»Grib Kærligheden - Parforholdets psykologi i praksis er en meget berigende bog om kærlighedens veje og vildveje. Gitte Sander skriver klart, letforståeligt og med dyb faglig indsigt, så bogen kan læses med stort udbytte af såvel menigmand som fagfolk. De mange cases skaber en t

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grib kærligheden: Parforholdets psykologi i praksis

Grib kærligheden: Parforholdets psykologi i praksis