Nedsat pris! Grigos hjemmebag
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Grigos hjemmebag (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Markus Grigo

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740040593
Udgave: 2. (17-10-2017)
Oplag: 1. (17-10-2017)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 205
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
155,00 kr
82,50 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Markus Grigo, dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske kager og desserter af høj kvalitet. 

Denne bog er en ny udgave af Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde. Det er en samling af de allerbedste kageklassikere samt nye opskrifter, som alle får tænderne til at løbe i vand. Her er alt, hvad hjertet måtte begære af håndterbare kager til både festlige lejligheder og hyggelige stunder. Fra cookies, kanel­snegle, donuts og brownies til bradepandekager, tærter, lag­kager og julesmåkager samt ikke mindst pandekager og vafler. 
Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Gera­nium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produk­tion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tv­programmer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi. 

I dag arbejder Markus som teknolog og beskæftiger sig derigennem med chokolade, som er en af hans store, søde passioner.

Anmeldelser (0)