Nedsat pris! Grønne spirer: Alt om vegansk ernæring til børn
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Grønne spirer: Alt om vegansk ernæring til børn (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Maria Felding

Forlag: FADL's Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793590618
Udgave: 1. (20-03-2019)
Oplag: 2. (15-01-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 260
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Grønne spirer er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje. 


I bogen gennemgår klinisk diætist Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring, og hvorfor der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start. 


Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har lavet en række simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn den lækreste og sundeste start på livet. 


Grønne spirer fokuserer på ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn. Der redegøres bl.a. for, hvordan veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, om amning, modermælkserstatninger m.v.. Der gives svar på de hyppigste spørgsmål, og også hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 


Alle børn har godt af sunde og grønne vaner, og med denne bog får forældrene hjælp til at give deres børn den bedste start.


Om forfatterne


Maria Felding er medforfatter til bogen Den plantebaserede kost, og Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære og Veganske fristelser, og hun er blevet valgt som årets veganer to gange af foreningen 'Mad med medfølelse'.

Anmeldelser (0)