Nedsat pris! Grooming Forstør
Kategorier / sektioner:

Grooming (Bog, Hardback)

Af: Tina Dufour

Forlag: EgoLibris
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 1-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793664012
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

304,45 kr

-13%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med Grooming får du første gang et opslagsværk, hvor alle de gode råd og guidelines om hestens pleje og fremtoning er samlet.
Hvordan er det lige, man får lagt bandagerne, så de ligger perfekt? Og flettet hesten, så den står knivskarpt til det vigtige stævne, man skal afsted til? Eller klippet man og hale på den helt rigtige måde?
Disse og mange hundrede andre gode spørgsmål får du svar på i denne smukke grooming-bog, der er skrevet af hele Danmarks grooming-darling Tina Dufour, der gennem tre år har drevet bloggen HorsegroomDenmark.
Grooming er alt det, du foretager dig med din hest, som ikke involverer ridning eller kørsel. Det er det, der får hesten til at ligne en million, men det er også det, der skaber den sunde atlet, der har lang holdbarhed, færre syge- og skadespauser og dermed det, der giver hest og rytter større glæde i en hverdag med en sport, der kræver meget tid og mange penge.
For første gang er alle disse gode råd og guidelines samlet i et værk, hvor du samtidig kan nyde de flotte billeder af det smukkeste dyr i verden: Hesten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grooming

Grooming