Nedsat pris! Grundbog i idrætssociologi Forstør
Kategorier / sektioner:

Grundbog i idrætssociologi (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 455
Dato for udgivelse: 25-8-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Oversætter: Kåre Dag Jensen, Dorte Steiness
Redaktion: Lone Friis Thing, Ulrik Wagner
ISBN-13: 9788762815957
Produkt type: Bog
Bidragyder: Sine Agergaard, Hans Bonde, Adam Evans, Kirsten Frandsen, Jonas Havelund, Jorid Hovden, Lise Joern, Kasper Lund Kirkegaard, Mette Krogh Christensen, Maja Kærup Pilgaard Jensen, Annette Michelsen Dornonville de la Cour, Glen Nielsen, Rasmus Nissen, Laila S
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

304,50 kr

-13%

Vejl. pris: 350,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grundbog i idrætssociologi er en bred introduktion til idræt set i et større samfundsperspektiv, især i en skandinavisk kontekst. Den er opbygget i tre dele med fokus på henholdsvis teori, metode og tematiske emner. Alle kapitler inddrager cases fra idrættens verden.


Denne 2. udgave er gennemrevideret og udvidet med fem nye kapitler om bl.a. kønsforskning, sport og medier samt social kapital, da det er aktuelle temaer for idrætssociologien.


Selvom bogens primære målgruppe er studerende på de lange videregående uddannelser, er den bredt formidlet og kan med fordel læses af alle med interesse for samspillet mellem idræt og samfund. Det gælder også studerende på professionshøjskoler og på de gymnasiale uddannelser.


Grundbog i idrætssociologi er skrevet af førende norske og danske forskere. Forfatterne præsenterer centrale sociologiske teorier og knytter disse teorier an til sport, idræt og kropskultur. Blandt andet dækkes emner som integration, doping, elitesport, kommercialisering, vold og hooliganisme.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grundbog i idrætssociologi

Grundbog i idrætssociologi