Nedsat pris! Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet Forstør
Kategorier / sektioner:

Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet (Bog, Hæftet)

Af: Ken Heap

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk bibliotek
Sideantal: 427
Dato for udgivelse: 10-6-2005
Udgivelse: 3. udgave, 2005.
Oversætter: Kirsten Vagn Jensen, Susanne Bang
ISBN-13: 9788741202280
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sysser Bengtsson, Tove Krebs Lange
Originaltitel: Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Norsk
Udgave: 3
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

339,30 kr

-13%

Vejl. pris: 390,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Brugen af forskellige gruppemetoder breder sig fortsat i de europæiske social- og sundhedssektorer, ikke mindst i Norden.
Denne bog beskriver de principper og målsætninger, som dette arbejde bygger på, og har som grundtese, at gruppelederens forståelse af selve gruppeprocessen - dvs. medlemmernes indbyrdes relationer, støtte, modforestillinger m.m. - er nøglen til den mest effektive ledelse af gruppens arbejde.
Dette kommer til udtryk i bogen i to sammenvævede temaer, nemlig metodikken i det praktiske arbejde med grupperne og en tilnærmelse til en forståelse af gruppeprocesser, som denne metodik tager udgangspunkt i.Bogen er en omfattende revision og ajourføring af forfatterens allerede velkendte bog om emnet, og mange henvisninger og eksempler er erstattet med nyt, aktuelt materiale og nye tanker. Begreber behandles på en ny og mere tidssvarende måde, og en række tilføjelser genspejler udvidelsen af forfatterens egen forståelse og arbejdsmåde.
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet er bl.a. en rejse i hjælpeapparatet fra børneforsorg til ældreomsorgen, fra psykiatri til flygtningearbejde, fra glæder og vækst til traumer og tab. Bogen er også en bred vejledning i metodens aktuelle litteratur.
Ken Heap, tidl. afdelingsleder ved Det norske Diakonhjem på Sosialskolen i Oslo, er velkendt i Danmark som lærer ved de sociale højskoler og som kursusleder. Han har stor erfaring fra mange års praksis, undervisning og konsulentvirksomhed i Skandinavien, Storbritannien og i det tidligere Jugoslavien. Han har bl.a. tidligere skrevet Om prosessen i sosialt arbeid med grupper.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet

Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet