Nedsat pris! GUD BEVARE  AFDRAGSFRIHEDEN
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

GUD BEVARE AFDRAGSFRIHEDEN (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Magnus Barsøe

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772007366
Udgave: 1. (30-10-2018)
Oplag: 1. (30-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 304
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Du er forgældet. Din nabo er forgældet. Forfatteren til denne bog er forgældet. Sammen udgør vi verdens mest forgældede folk.   


Ti er år gået siden den værste gældsboble i danmarkshistorien, og vi troede egentlig, at vi havde lært lektien. Men meget lidt er reelt forandret siden finanskrisen. De afdragsfrie lån lever i bedste velgående. Huspriserne i hovedstaden er igen stukket af. Bankernes lobbyister presser politikerne til at slække på kreditreglerne igen.   


Resultatet er voksende ulighed, tusindvis af danskere fanget i Afgrundsdyb gæld og en samfundsøkonomi, der er sårbar over for chok. Samtidig tjener den magtfulde gældsindustri – vores banker, realkreditinstitutter og kviklånspushere – styrtende med penge og forgylder aktionærerne med rekordstore udbytter.   


Hvis vi som nation skal undgå at vakle fra krise til krise, så kræver det, at vi tager et opgør med gældsindustriens greb om samfundet og årtiers mantra om finansiel liberalisering. Det opgør forsøger debatredaktør og erhvervsjournalist Magnus Barsøe at starte med bogen Gud bevare afdragsfriheden. Han skitserer samtidig en vej op af hullet for verdens mest forgældede folk.   


MAGNUS BARSØE (f. 1981) er debatredaktør på JP/Politikens erhvervsmedie Finans. Han er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og har en mastergrad i international journalistik fra City University i London. Magnus bor på Amager med sin kone og søn.  

Anmeldelser (0)